Spansk mad er andet end paella. Her er f.eks. en god bonderet.
Ingredienser:
1 kg oksebov med ben
1 lille stykke røget flæsk
1 lille hvidkålshoved fintsnittet
2 fintsnittede gulerødder
1 fintsnittet porre
1 rød peberfrugt i fine strimler
1 fennikel skåret i tynde skiver
1 dåse flåede tomater
1 l suppe eller boullion
salt og peber
1 fed hvidløg
2 tsk tørret salvie
Fremgangsmåde:
Kom oksebov og røget flæsk i en gryde og tilsæt boullion eller suppe.
Tilsæt den fintsnittede hvidkål og krydr med salt og peber, salvie og finthakket hvidløg.
Lad det koge under låg i ca 5 kvarter.
Kom resten af grøntsagerne i og lad det koge endnu et kvarter.
Kødet serveres i skiver til suppen evt. groft brød til.
Skriv et svar