Her er en pastaret med svinekød i gorgonzolasauce.
Ingredienser
400 g penne (pastarør)
300 g svinekam uden svær og spæk
25 g smør eller margarine
½ bdt rucolasalat
Sauce
1 løg
25 g smør eller margarine
1 dl hvidvin
200 g gorgonzola
3 dl piskefløde
Salt og peber
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisningen på posen og afkøles.
Svinefileten skæres i strimler på 4 cm’s længde og ½ cm’s tykkelse. Strimlerne steges hurtigt i fedtstoffet og tages af varmen
Rucolaen skæres groft.
Sauce
Løget hakkes og svitses på panden uden at tage farve. Vinen tilsættes og koges ind til det halve.
Gorgonzolaen smeltes på panden, og piskefløden tilsættes. Saucen koges jævn og smages til med salt og peber.
Saucen tilsættes pasta, svinekød og halvdelen af rucolaen. Det røres sammen og serveres med resten af rucolaen drysset ovenpå.
Skriv et svar