• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Penne med østershatte og spidskål

Penne med østershatte og spidskål

Her er en super god opskrift på penne med østershatte og spidskål.

Ingredienser

1 spidskål (ca. 1 kg)
250 g østershatte
100 g bacon
½ spsk jomfruolivenolie
1 spsk olivenolie
Salt og peber
1 fed hvidløg
3 kviste timian
1 dl grønsagsbouillon
1 dl Noilly Prat (fransk vermouth)
350 g penne (pastarør)
Forårsløg
Parmesanost

 

Fremgangsmåde

Rens kålen og snit den lidt groft.

Rens svampene og skær dem i pæne stykker.

Skær baconen i terninger, svits dem gyldne i jomfruolivenolie og tag dem af panden.

Tilsæt 1 spsk olivenolie og svits kål og svampe nogle minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.

Tilsæt presset hvidløg, timiankviste, bouillon og vermouth og lad retten småkoge, til kål og svampe lige akkurat er møre. Fjern timiankvistene.

Samtidig koges pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den og baconterningerne i kålblandingen.

Pynt med lidt forårsløg og server straks sammen med en skål revet parmesanost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind