• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Pasta med små basilikumboller og forårsgrønt

Pasta med små basilikumboller og forårsgrønt

En lidt anderledes pastaret, som er værd at prøve. Kødbollerne får en dejlig smag, når der er blandet basilikum i. Bollerne kan evt. laves dagen i forvejen.

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge til retten

Basilikumboller:
500 g hakket svinekød
½ tsk groft salt
3 spsk havregryn
1 æg
1 dl mælk
1 l finthakkee basilikumblade
2 liter vand
2 tsk groft salt

300 g tørret pasta, f.eks. spaghetti
2 liter vand
2 tsk groft salt
1½ dl madlavningsfløde
200 g forårsløg i skrå stykker
300 g optøede, frosne ekstrafine ærter
300 g halve små blommetomater eller hele cherrytomater
½ tsk groft salt
peber

Sådan laver du pasta med små basilikumboller og forårsgrønt

Basilikumboller: Rør kødet sejt med salt. Tilsæt havregryn, æg, mælk og finthakket basilikum. Rør farsen godt sammen. Form små boller med en teske. Kom kødboller, lidt efter lidt i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme i ca. 5 min. eller til de kommer op til overfladen.   Hold bollerne varme.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ved jævn varme i 8-10 min, Pastaeb sjak gave “bid”, men ikke være rå. Hæld vandet fra pastaen, gem 1½ dl. Kom pastavand, fløde og de øvrige ingredienser i en gryde og varm det godt igennem. Tilsæt bollerne og varm dem med et kort øjeblik. Smag til. Server pastaen i en stor varm skål sammen med basilikumbollerne og forårsgrønt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind