• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Pasta med kalkun i ratatouille

Pasta med kalkun i ratatouille

Her er en opskrift på pasta med kalkun i ratatouille.

Ingredienser

400 g pasta
600 g kalkunbryst
50 g smør eller margarine

Ratatouille

1 stort løg
1 grøn peberfrugt
1 courgette
1 lille aubergine
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk tomatpuré
2 kviste timian
Salt og peber
4 forårsløg

 

Fremgangsmåde

Pastaen koges efter anvisningen på posen. Kalkunbrystet skæres i terninger og steges på en pande et par minutter på hver side i fedtstoffet.

Ratatouille

Skær grønsagerne i små terninger. Varm olien op i en gryde og svits grønsagerne heri i 5 minutter. Pres hvidløgsfeddene og tilsæt dem sammen med tomater, tomatpuré og timianblade og lad det simre i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.

Når ratatouillen er færdig, vendes kalkunstykkerne i, og det hele hældes over den varme pasta, som pyntes med snittet forårsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind