• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Pasta med asparges

Pasta med asparges

Her er en dejlig opskrift på pasta med asparges.

Ingredienser

800 g grønne asparges
600 g tykke pastarør (cannolicchi)
8 dl hønsebouillon
2 løg
150 g smør
Salt og peber
75 g revet parmesanost

 

Fremgangsmåde

Skær de nederste 2-3 cm af aspargeserne og smid det væk. Skær hovederne af i 3 cm’s længde og skær resten ud i stykker på 1 cm. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kog aspargeshovederne i hønsebouillon i 2 minutter og tag dem op.

Kog de små stykker i 10 minutter og tag dem op. Kog hønsebouillonen ned til ca. 1 dl.

Hak løgene fint og sauter dem gyldne i 25 g af smørret, inden de små stykker asparges tilsættes. Lad det sautere sammen et øjeblik og tilsæt så bouillonen.

Pisk resten af smørret i og lad det simre, til aspargesstykkerne er kogt ud.

Hæld den kogte pasta i sammen med halvdelen af parmesanosten og rør det sammen. Smag til med salt og peber. Anret med aspargeshovederne som pynt og drys med resten af parmesanosten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind