• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer

Fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer

Her er en ret, som et hurtig og let at lave. Du skal bruge en wok til tilberedningen.

Retten er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

150 g rå sorte tigerrejer med skal
1 spsk. rapsolie
3/4 tsk. groft salt

1 spsk. rapsolie
500 g skinkestrimler
2 dl kokosmælk
3/4 dl friskpresset limesaft
2 spsk. friskrevet ingefær
1½ tsk. groft salt
400 g gulerødder og squash, skrællet i tynde strimler
300 g tørrede fuldkornsnudler
2½ liter vand
2 tsk. groft salt

Pynt: Friskhakkede korianderblade.
Hertil serveres hot mangochutney.

Sådan laver du fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer

Pil skallen af rejerne. Lad olien blive godt varm i en wok eller sauterpande og rist rejerne et kort øjeblik til de er smukt lyserøde. Drys dem med salt og stil dem til side.

Tør woken af. Lad olien blive godt varm og steg halvdelen af kødstrimlerne ved jævn varme i ca. 5 min., vend strimlerne et par genge. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af strimlerne og kom alt kødet tilbage i woken. Tilsæt kokosmælk, limesaft, ingefær og salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend gulerødder og squash i og kog ca. 2 min. eller til alt er dejlig varmt, og grøntsagerne stadig sprøde. Smag til

Kom imens nudlerne i kogende vand tilsat salt og kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad.
Anret kød, grøntsager og rejer på toppen og pynt med frisk koriander.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind