Her er en god opskrift på ostegratinerede flæskeroulader. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
8 tynde skiver svinebov (ca. 500 g)
1 tsk salt
1 tsk kommen
1 rød peberfrugt
2 løg
2 tomater
1 spsk smør
½ dl fløde
1½ dl reven ost
Fremgangsmåde
Bank kødskiverne let med hånden og krydre med salt og kommen. Skær peberfrugten i strimler efter du har fjernet kernerne. Pil og hak løgene, skold og flå tomaterne.
Fordel peberfrugtstrimlerne og halvdelen af løgene over kødskiverne. Rul fast sammen og luk med tandstikkere.
Smelt smørret i en pande og brun rouladerne på alle sider.
Læg tomaterne og resten af løget ved og ladet det småstege under låg til rouladerne er næsten møre (det tager ca. 30 minutter).
Kom det hele over i en ovnfast form. Tilsæt fløden og drys reven ost over rouladerne.
Gratinér i 250 grader varm ovn til osten er gylden.
Server de ostegratinerede flæskeroulader med broccoli, majs eller løse ris.
Skriv et svar