Her er opskriften på saltimbocca med pasta og hvidvinsky. Opskriften rækker til 4 personer.
Ingredienser
4 stk. napolisteak af kalvekød
50 g parmesan
4 stk parmaskinke
4 kviste salvie
2 spsk olivenolie
3 dl hvidvin
2 spsk koncentreret kalveboullion
1 pk pasta á 400 g
Sådan laver du saltimbocca med pasta og hvidvinsky
Kog pastaen.
Bank steaks flade, drys med salt og peber. Riv parmesan henover kødstykkerne og læg et stykke parmaskinke hen over hver. Læg 2-3 blade salvie på hver, fold kødstykkerne på midten og stik en kødnål i hver for at holde stykkerne sammen.
Steg kødet kødet ved kraftig varme i lidt olie, ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet fra panden og hold det varmt, hæld hvidvin på panden og lad det koge lidt ind, tilsæt kalveboullion og lad det koge lidt mere ind.
Server saltimbocca med pasta og hvidvinsky.
Skriv et svar