• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Oksekød / Saltimbocca med pasta og hvidvinsky

Saltimbocca med pasta og hvidvinsky

Her er opskriften på saltimbocca med pasta og hvidvinsky. Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

4 stk. napolisteak af kalvekød
50 g parmesan
4 stk parmaskinke
4 kviste salvie
2 spsk olivenolie
3 dl hvidvin
2 spsk koncentreret kalveboullion
1 pk pasta á 400 g

Sådan laver du saltimbocca med pasta og hvidvinsky

Kog pastaen.

Bank steaks flade, drys med salt og peber. Riv parmesan henover kødstykkerne og læg et stykke parmaskinke hen over hver. Læg 2-3 blade salvie på hver, fold kødstykkerne på midten og stik en kødnål i hver for at holde stykkerne sammen.

Steg kødet kødet ved kraftig varme i lidt olie, ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet fra panden og hold det varmt, hæld hvidvin på panden og lad det koge lidt ind, tilsæt kalveboullion og lad det koge lidt mere ind.

Server saltimbocca med pasta og hvidvinsky.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind