Prøv denne spændende roastbeef af oksekød. De grillede artiskokker og parmesanosten som tilbehør, gør at retten bliver spændende og anderledes end alm. roatbeef.
Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser
1 okseroast ca. 800 g
salt, peber
4 spsk. hakkede rosmarinblade
2 fed knust hvidløg
olivenolie
1 glas grillede artiskokker
2 store håndfulde rucolasalat
parmesanost i flager
balsamicoeddike
Sådan laver du okseroasten
Drys roastbeefen med salt og peber. Rør rosmarin, hvidløg og lidt olivenolie sammen og hæld det over kødet. Lad deet trække i min. 10 minutter. Steg okseroasten i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 minutter (centrumstemperatur ca. 58 gr.).
Skær kødet i skiver og anret på tallerkener sammen med grillede artiskokker, rucola og flager af parmesan.
Dryp med balsamicoeddike og server med et godt stykke brød til.
Skriv et svar