• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Oksekød / Krydret spidskålslasagne med ostecrumble

Krydret spidskålslasagne med ostecrumble

Her er en anderledes lasagne. I stedet for pastaplader, bruger vi her spidskål. Hermed bliver retten dejlig sund, let og spændende.
Opskriften er til 4 personer

Det skal du bruge

Fars:
500 g hakket oksekød
2 spsk friske oreganoblade
1 fed hvidløg, finthakket
1 zittauerløg, finthakket
1 tsk groft salt
peber
1 æg

1 spidskål
3 liter vand
2 tsk froft salt
1 glas tomatsauce, ca. 340 g
100 g gedeost i saltlage

Serveres med en grøn salat af f.eks. hjertesalat, feldsalat og purløg.

Bagetid: Ca. 1 time ved 200 gr.

Sådan gør du

Fars: Rør forsigtigt kødet med oreganoblade, hvidløg, løg, salt, peber og æg. Stil farsen tildækket i køleskabet.

Skær bunden af kålen og fjern de groveste blade. Pil derefter bladene af hver for sig og fjern den groveste del af stokken. Kom bladene i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog dem i ca. 1 min. Lad bladene dryppe godt af på et viskestykke. Dæk bunden i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 30 cm) med kålblade.

Smuldr lidt fars og lidt salsa over bladene. Fortsæt med kål. fars og salsa til alt er brugt. Slut med kålblade. Smuldr osten over lasagnen og bag den midt i ovnen. Dæk evt. med et stykke bagepapir, hvis overfladen er ved at blive for mørk.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind