• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Oksekød / Grillede bøffer med 2 slags ærter

Grillede bøffer med 2 slags ærter

Her er opskriften på grillede bøffer med alternativt tilbehør, nemlig en urtecreme med forskellige krydderurter og desuden 2 slags ærter.

Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser

4 bøffer af oksefilet
salt og peber

Krydderurtecreme

1 dl cremeraiche 38%
2 hakkede chalotteløg
1 bundt fintskåret purløg
½ bundt hakket persille
½ bundt hakket estragon

250 g sukkerærter i halve
250 g friske eller frosne ærter
25 g smør
olivenolie
salt og peber

Til pynt: bredbladet persille.

Fremgangsmåde

Rør cremefraichen med løg og krydderurter, tilsæt evt. lidt vand, hvis cremen er for tyk. Lad cremen hvile til resten af retten er klar.

Kog ærter og sukkerærter i letsaltet vand i ca. 2 min. og kom dem derefter i isvand. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt olien og vend de afdryppede ærter godt rundt i det varme fedtstof. Smag til med salt og peber.

Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem 2-3 minutter på hver side. Anret bøfferne med ærter og krydderurtecremen på tallerkener.

Tips

Du kan i stedet for oksefilet anvende 800 g mørbrad , som deles til 4 bøffer, krydres med salt og peber og steges ca. 3 min på hver side. Herefter sættes bøfferne i ovnen og steger færdig ved 160 grader. i ca 6 minutter. Herefter hviler kødet i ca 10 minutter før servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind