Her er nogle græske eller ihvertfald græsk inspirerede hakkebøffer med salatost. Opskriften rækker til 2 personer.
Ingredienser
500 g hakket oksekød 8-14%
Skallen af 1 usprøjtet citron
50 g sorte oliven
100 g salatost
200 g fraiche 9%
1 håndfuld friskhakket mynte
700 g små kartofler
3 spsk salt
Sådan laver du græske hakkebøffer med salatost
Kog kartoflerne i vand, som lige dækker og 3 spsk salt i 10 minutter. Bag derefter kartoflerne i 20 minutter ved 150 grader.
Smuldr salatosten og bland med lidt revet citronskal, fraiche og den hakkede mynte.
Form 4 hakkebøffer af oksekød, revet citronskal fra ca. 1/2 citron og hakkede oliven.
Steg bøfferne ca. 4 minutter på hver side på en grill pande, eller på grillen.
Servér bøffen med salte kartofler og salatost.
Skriv et svar