• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Marsala kylling med honning

Marsala kylling med honning

Opskriften på Marsala kylling med honning er beregnet til 4-6 personer.

Ingredienser

1 poulard (stor kylling) ca. 1,5 kg
60 smør
2 spsk honning

Fyld:
1 lille hakket løg
180 g hakkede champignon
2 skiver bacon (hakkes)
60 g smør
¾ kop frisk fransbrødskrummer
1 spsk hakket persille
½ kop hakkede valnødder

Sauce:
3 dl hønsebouillon
1 spsk tomatpuré
1 bouquet garni
1 spsk maizenamel
2/3 kop Marsala
500 g blå druer (halverede, uden kerner)

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Fyld:
Svits champignoner og bacon i smør i 5 minutter. Bland det med brødkrummer, persille, valnødder og krydderier. Farser poularden med denne blanding. Sæt den op.

Vej poularden og beregn stegetiden. Regn med 20 minutter pr. 500 gram, plus 20 minutter. I alt ca. 1½ – 2 timer.

Læg poularden i bradepanden og kom smørklatter ovenpå. Steg den i den beregnede tid, dryp den flittigt. 15 minutter før den er færdigstegt, pensles den med honning.

Imens laves saucen:
Bland bouillon med tomatpuré, bouquet garni og krydderier. Lad det snurre i 15 minutter. Tag bouquet garnien op. Bland maizenamel med Marsala og rør det i saucen. Lad det småkoge i 3 minutter under omrøring. Tilsæt druerne.

Her finder du opskriften på bouquet garni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind