• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Marineret oksemørbrad med sprød salat og brød

Marineret oksemørbrad med sprød salat og brød

Her er en dejlig opskrift på oksemørbrad med sprød salat. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

600 g oksemørbrad (afpudset og delt i 3 skiver a 2 cm)
1 rødløg i tynde skiver
2 små julesalat i skiver
250 g stilk cherrytomater (halverede)
1 agurk i skrå, halverede skiver uden kerner
1 stor håndfuld bønnespirer

Marinade

1 spsk finthakket hvidløg
1 spsk finthakket ingefær
4-5 spsk østerssauce
2 spsk sweet-hot chilisauce
1 tsk groft havsalt
4 spsk limesaft
3 spsk vegetabilsk olie

Tilbehør

Friske korianderblade
Brød

 

Fremgangsmåde

Bland en marinade af hvidløg, ingefær, østerssauce, chilisauce, salt, limesaft og olie i en skål. Kom kødet i og fordel marinaden omhyggeligt på alle sider af kødet. Lad kødet marinere i mindst 30 minutter ved stuetemperatur, gerne længere i køleskab.

Grill eller steg kødet ved middelvarme 5-6 minutter på hver side, lad det hvile i 5 minutter og skær det dernæst i tynde skiver. BLand straks kødet og saften fra det stegte kød med de udskårne grønsager og anret blandingen på et fad, drys med korianderblade og server straks med lunt brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind