• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Lette selskabsretter / Surbrøds-sandwich

Surbrøds-sandwich

Her er opskriften på nogle surbrøds sandwichs. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 surbrød
50 g smør
400 g kvark
Lidt fløde
Salt
Paprika
100 g Chester Ost
4 spsk revet pumpernickel
1 lille ds italiensk tomatpuré
100 g kogt skinke
ca. 4 spsk hakket persille og purløg
1 hårdkogt æg
ca. 8 radiser og udstenede oliven
2 tomater

Fremgangsmåde

Brødet skæres på langs i 3 fingertykke skiver og den øverste og underste smøres med smør.

150 g kvark røres med salt, paprika og en lille smule fløde. Osten skæres i bittesmå terninger og blandes i kvarken sammen med den revne pumpernickel, og blandingen smøres på den underste smørsmurte brødskive.

Nu røres igen 150 g kvark med lidt fløde, tomatpureen og den meget finthakkede skinke (smages evt. til med friskmalet sort peber), og denne blanding smøres på den midterste brødskive.

Den øverste smørsmurte skive brød anbringes ovenpå, og over hele sandwichen fordeles nu kvark, den drysses med krydderurterne, pyntes til sidst med tomater, æg, radiser og oliven, og det hele sættes i køleskabet i 2 timer, hvorefter den skæres i skiver og serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind