Her er opskriften på nogle surbrøds sandwichs. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 surbrød
50 g smør
400 g kvark
Lidt fløde
Salt
Paprika
100 g Chester Ost
4 spsk revet pumpernickel
1 lille ds italiensk tomatpuré
100 g kogt skinke
ca. 4 spsk hakket persille og purløg
1 hårdkogt æg
ca. 8 radiser og udstenede oliven
2 tomater
Fremgangsmåde
Brødet skæres på langs i 3 fingertykke skiver og den øverste og underste smøres med smør.
150 g kvark røres med salt, paprika og en lille smule fløde. Osten skæres i bittesmå terninger og blandes i kvarken sammen med den revne pumpernickel, og blandingen smøres på den underste smørsmurte brødskive.
Nu røres igen 150 g kvark med lidt fløde, tomatpureen og den meget finthakkede skinke (smages evt. til med friskmalet sort peber), og denne blanding smøres på den midterste brødskive.
Den øverste smørsmurte skive brød anbringes ovenpå, og over hele sandwichen fordeles nu kvark, den drysses med krydderurterne, pyntes til sidst med tomater, æg, radiser og oliven, og det hele sættes i køleskabet i 2 timer, hvorefter den skæres i skiver og serveres.
Skriv et svar