• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Lette selskabsretter / Skinkepostej

Skinkepostej

Her er opskriften på en let selskabsret, skinkepostej. Skinkepostejen er beregnet til 4-6 personer.

Ingredienser

250 g fintskåret kogt skinke (mager)
2 hakkede løg
4 spsk hakket persille
4 spsk cognac
12 æg
Salt
Paprika
1 dl fløde
1 dl kvark
25 g smør

Fremgangsmåde

Den hakkede skinke, løgene og persillen blandes med cognac og stilles til side, under låg, i ca. 20 minutter.

Æggene slås sammen med salt, paprika, fløde og kvark til det hele er en glat masse.

Smørret smeltes og en buddingform smøres omhyggeligt og æggemassen hældes gennem en sigte i formen, der nu dampes ca. 8 minutter i vandbad, til massen er halvstiv, så blandes den hakkede skinkemasse i, og det hele koger videre i 40 minutter i vandbad, eller i ovnen ved 200 grader (også i vandbad).

Lad skinkepostejen køle af og server den med ristet brød eller sprøde flütes og gerne med en god tomatsauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind