Her er opskriften på nogle lækre aspargesruller. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 glas kongeasparges (store asparges, ca. 200 g drænet vægt)
400 g frisk spinat
100 g blød gedeost
Salt og peber
Olivenolie
Tilbehør
400 g pasta
1 glas pesto alle genovese
½ dl ristet sesamfrø
Pynt
Cherrytomater
Fremgangsmåde
Blanchér spinatbladene i 1 minut.
Pak 2 aspargesstængler, gedeost, salt og peber i hvert spinatblad, så de bliver til aflange pakker.
Læg dem i et smurt ildfast fad og pensl spinatrullerne med lidt olivenolie.
Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Tilbehør
Kog pastaen og bland den med pesto alla genovese og ristede sesamfrø.
Pynt med cherrytomater.
Skriv et svar