Her er en opskrift på nogle kyllingelår fyldt med kyllingeleverpaté. Retten er beregnet til 6 personer.
Ingredienser
6 kyllingelår
300 g kyllingeleverpaté
250 g frisk franskbrødskrummer
¼ kop revet parmesan
Salt og peber
2 æg
2 spsk vand
60 g smør
Sauce:
1/3 kop mayonnaise
¼ kop yoghurt
¼ kop tomatpuré
2 tsk Worcestershiresauce
2 tsk revet peberrod eller flødepeberrod
2 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær kødet fra benet med en skarp kniv uden at ødelægge det. Tag benet ud. Fyld forsigtigt lårene med paté og luk dem med tandstikkere. Stil dem køligt i 1 time.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland brødkrummerne med parmesan og smag til. Pisk æggene med vand. Dyp kyllingelårerne i æg, derefter i brødkrummer. Pres det godt sammen og dyp atter i æg og brødkrummer.
Smelt smørret i et ovnfast fad. Dæk bunden med kyllingelår og stil i ovnen i 30 minutter. Vend kyllingelårene og steg dem 30 minutter mere. Skru op til 200 grader og giv dem endnu 20 miuntter, til de er sprøde og gyldne. Fjern tandstikkerne.
Imens blandes ingredienserne til saucen og stilles koldt.
Server kyllingelårene varme med grønsager eller kolde med salat.
Skriv et svar