• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kyllingelår farseret med paté

Kyllingelår farseret med paté

Her er en opskrift på nogle kyllingelår fyldt med kyllingeleverpaté. Retten er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

6 kyllingelår
300 g kyllingeleverpaté
250 g frisk franskbrødskrummer
¼ kop revet parmesan
Salt og peber
2 æg
2 spsk vand
60 g smør

Sauce:
1/3 kop mayonnaise
¼ kop yoghurt
¼ kop tomatpuré
2 tsk Worcestershiresauce
2 tsk revet peberrod eller flødepeberrod
2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær kødet fra benet med en skarp kniv uden at ødelægge det. Tag benet ud. Fyld forsigtigt lårene med paté og luk dem med tandstikkere. Stil dem køligt i 1 time.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bland brødkrummerne med parmesan og smag til. Pisk æggene med vand. Dyp kyllingelårerne i æg, derefter i brødkrummer. Pres det godt sammen og dyp atter i æg og brødkrummer.

Smelt smørret i et ovnfast fad. Dæk bunden med kyllingelår og stil i ovnen i 30 minutter. Vend kyllingelårene og steg dem 30 minutter mere. Skru op til 200 grader og giv dem endnu 20 miuntter, til de er sprøde og gyldne. Fjern tandstikkerne.

Imens blandes ingredienserne til saucen og stilles koldt.

Server kyllingelårene varme med grønsager eller kolde med salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind