• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Ristede kyllingehjerter

Ristede kyllingehjerter

Her er opskriften på nogle ristede kyllingehjerter, som sagtens kan bruges som forret eller lignende. Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

200-250 g kyllingehjerter
salt
3 hele fed hvidløg
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt og peber
2 tsk rødvinseddike
3 spsk tør sherry
2 dl hønse- eller grønsagsbouillon
1 laurbærblad
hakket persille

Sådan laver du ristede kyllingehjerter

Skær toppen af hjerterne, herved fjernes evt. synlige blodkar. Skær et kryds i spidsen (bunden) af hvert hjerte. Drys dem med lidt salt og lad dem trække og temperere i en halv times tid ved køkkentemperatur. Dup hjerterne tørre med køkkenrulle. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Rist hjerter, løg og hvidløg i olie ved god varme i 1 minut. Krydr med peber og en anelse salt og hæld eddike og sherry ved. Lad det sautere 2-3 min., hæld bouillon ved og tilsæt laurbærblad. Lad det simre til hjerterne er møre, og sovsen er kogt ind til en tyk glacering omkring hjerterne. Server med hakket persille over.

Tips

Hertil passer bl.a. retter med/af: Salat, løg og tomat.
Hjerterne kan også serveres som en lille forret, tapas eller snack.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind