• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Marinerede kyllingelår

Marinerede kyllingelår

Her er en god opskrift på nogle marinerede kyllingelår, som du kan bruge når du får gæster eller til hverdag. Opskriften passer til 4 personer.

Ingredienser

12 dybfrosne kyllingelår (underlår)
2 strøgne spsk mel
6 spsk olivenolie (eller anden olie)
2 finthakkede løg
ca. 1 dl hvidvin
2 spsk karry (efter smag)
Friskmalet sort peber
2 spsk hakket Mangochutney
2 spsk hakket persille
2½ dl mælk

Fremgangsmåde

Kyllingelårene tøs op, tørres i køkkenrulle og vendes i mel.

Varm olien til den begynder at ryge, kom karry i og “brænd den af”, derefter finthakkede løg, der koges med uden at blive sprøde og til sidst hældes hvidvinen over.

Lad det hele småkoge ved meget svag varme 3-4 minutter og tag så gryden af ilden.

Nu røres chutneyen og persillen i, saucen køles en smule af, hvorefter kyllingelårene lægges i, og det hele stilles køligt i 8-10 timer.

Kyllingelårene tages op, den overflødige sauce stryges af og tilbage i saucen, og de steges nu på olieret grillpande 15-20 minutter. De skal vendes ofte.

Imens blandes saucen med mælken, helst i blender, men håndmixer eller almindeligt piskeris kan også bruges.

Man kan servere kyllingelårene varme eller kolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind