• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kyllingeleverpaté med flødeost

Kyllingeleverpaté med flødeost

Her er en opskrift på kyllingeleverpaté med flødeost. Opskriften er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

3 fyldte oliven
1 kop hønsebouillon
1½ tsk husblaspulver
100 g smør
1 lille finthakket løg
500 g kyllingelever
1½ kop hønsebouillon (evt. 3 terninger)
3 spsk tør sherry
1/4 tsk allehånde
½ tsk salt
1/4 tsk cayennepeber eller tabasco
½ kop cognac
125 g flødeost
5 tsk husblaspulver

Fremgangsmåde

Gelé:
Varm hønsebouillonen op og opløs husblasen heri. Væd en form med koldt vand og hænd geleen heri. Lad den køle af. Pynt med fyldte oliven, når den begynder at stivne.

Svits løg og kyllingelever i smør i 10-15 minutter. Rør af og til. Tilsæt 3/4 kop bouillon, sherry, allehånde, salt og peber og lad det snurre endnu 5 minutter. Tag det af varmen og tilsæt cognac. Kom det i blenderen. Rør flødeosten lind og kom den i. Opløs husblasen i 2 spsk koldt vand. Varm resten af bouillonen og opløs husblasen heri. Kom det i kyllingeleverblandingen. Hæld det i en patéform. Stil den i køleskabet, til pateen er stivnet.

Tag den ud 1 time før serveringen.

Server med ristet franskbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind