• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kyllingebryst med valnødder

Kyllingebryst med valnødder

Kyllingebryster med valnødder. Opskriften her er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

5 stk kyllingebryst
60 g magert kalvekød
30 g valnødder
75 g champignon
3 små løg
2 spsk persille + estragon
Salt og peber
1 æggeblomme
2 tsk portvin
1½ kop hønsebouillon

Sauce:
1 spsk smør
1 spsk mel
1 kop bouillon
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tag 1 kyllingebryst fra og bank de andre ud til dobbelt størrelse. Hak kalvekød og det ekstra kyllingebryst med kniv. Sæt det til side. Hak løg, champignoner, valnødder og krydderurter. Tilsæt det hakkede kyllingekød, kalvekød, portvin, krydderier og æggeblommen. Bland det godt. Gnid kyllingebrystet indvendig med salt og læg 1 spsk fyld på hver. Fold det sammen ved at lægge de brede sider ind over hinanden og bukke enderne ind over. Læg dem tæt ved siden af hinanden i et lille fad og sæt dem i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over. Ved tilberedningen skilles de lidt. Hæld bouillon over, dæk med folie og sæt dem i en forvarmet ovn ved 190 grader i 30-40 minutter. Hæld bouillonen fra og brug den til sauce.

Sauce:
Smelt smørret, rør melet i og lad det småkoge i 12 minutter. Tag det af varmen og spæd med bouillon. Bring det i kog under stadig omrøring og lad det snurre i 10 minutter. Tilsæt krydderier, fløde, portvin og estragon og lad det snurre i 2 minutter. Hæld det over kyllingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind