Kylling Teriyaki er en dejlig kyllingeret. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 stk kyllingebryst uden ben
3 spsk kinesisk soya
2 spsk tør sherry
½ tsk sukker
2 fed hvidløg
revet frisk ingefær
¼ kop sake eller hvidvin
1 tsk sesamolie
½ kop majsolie
½ kop hønsebouillon
¼ kop sesamfrø
Fremgangsmåde
Mariner kyllingekødet i soya, sherry, sukker, hvidløg, ingefær, sake og sesamolie i 30 minutter.
Varm olien i en pande og brun kyllingen med skindet nedad. Skru ned og tilsæt marinade og bouillon. Lad det snurre under låg i 15 minutter, eller til det er mørt.
Teriyakikyllingen kan også tilberedes i ovnen. Den skal dryppes flittigt.
Skær kyllingekødet i strimler og drys med sesamfrø.
Skriv et svar