• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kylling Shanghai

Kylling Shanghai

Her er en opskrift på kylling alla Shanghai. Opskriften er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

1 poulard (1,5 kg)
250 g magert flæskekød
3 spsk kinesisk soya
3 spsk sherry
1½ spsk maizenamel
¼ kop olie
Hakket frisk ingefær
1 fed hvidløg
500 g rejer
175 kogte æggenudler
1 stort hakket løg
1 rød peber
¼ hvidkål i strimler
8 skalotteløg
2 stilke hakket bladselleri
Salt og peber
½ kop bouillon

Fremgangsmåde

Tag skindet af poularden og fjern kødet. Skær det i terninger sammen med flæskekødet. Bland 2 spsk soya, 2 spsk sherry og 2 tsk maizena og mariner kødet heri i ca. 1 time.

Varm olien til 150 grader og svits hvidløg og ingefær i 2-3 minutter. Kom kødet i og steg det under omrøring i 5 minutter. Tilsæt rejer og de kogte æggenudler og steg det under omrøring i 3 minutter. Tilsæt de hakkede grønsager og smag til med salt og peber.

Bland bouillonen med resten af sherry, soya og maizena. Kog det igennem i nogle minutter. Rør af og til, til saucen jævner.

Server varm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind