• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kylling på kinesisk

Kylling på kinesisk

Her er en kinesisk kyllingeret. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 tørrede kinesiske champignon
1 løg
3 stilke bladselleri
1 rød peber
2,5 cm frisk ingefær
4 stk kyllingebryst
Olie
220 g vandkastanier (dåse)
250 g bønnespirer
1 tsk maizenamel
¾ kop hønsebouillon
1 tsk hummersauce
2 tsk tør sherry

Fremgangsmåde

Sæt champignonerne i blød i vand i 30 minutter. Skær løget i kvarte og pil det fra hinanden, skær selleri, rød peber og ingefær i strimler.

Fjern skind og ben fra kyllingebrystet og skær det i terninger. Svits kødet under omrøring i olie, til det er mørt. Lad den dryppe af på fedtsugende papir.

Vrid de udblødte champignoner, skær stokken af og skær dem midt over. Hæld 3 spsk olie på en pande og kom de strimlede grønsager, ingefær, vandkastanier og bønnespirer i. Vend dem let. Bland maizena med en smule bouillon og hæld det over sammen med kyllingen og resten af ingredienserne.

Steg det under omrøring over stærk varme, til grønsagerne er møre, men faste.

Server straks med løse ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind