• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kylling med abrikos

Kylling med abrikos

Her er opskriften på kylling med abrikos. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.

Ingredienser

1 poulard (1,5 kg)
250 g abrikoser eller 125 g tørrede
2 mellemstore løg (finthakkede)
2 mellemstore tomater (hakkede)
2 fed hvidløg
½ tsk ingefær
½ tsk chilipulver
1/4 tsk safran
1 spsk mælk
1 spsk olie
1/4 tsk garam marsala
2 tsk salt
3 kopper varmt vand

Fremgangsmåde

Parter poularden. Tag stenene ud af abrikoserne. Rør det knuste hvidløg til en pasta med ingefær og chili. Opløs safranen i den varme mælk. Rist løgene i olie, til de er gyldne. lad hvidløgs- ingefær- og chilipastaen stege med under omrøring i 5 minutter.

Tilsæt kødet, garam marsala og salt. hæld varmt vand over, læg låg på og lad det snurre, til kødet er mørt. Tag låget af og tilsæt lidt varmt vand, hvis væden er kogt væk. kom safran, mælk og abrikoser i og lad det småkoge, til abrikoserne er møre. Server meget varmt.

Istedet for abrikoser kan du anvende ferskner. Du kan bruge frugt fra dåse, men hæld da væden fra.

Du kan også bruge and eller anden type fjerkræ, hvis du har lyst til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind