• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kylling Maryland

Kylling Maryland

Opskriften på Kylling Maryland er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 kyllingelår
Mel, Salt, Peber
1 sammenpisket æg
1 kop rasp
Olie

Majsklatkager:
1 kop mel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
1 æg
1 knsp peber
½ kop mælk
1 kop majs (evt. fra dåse)

Tilbehør:
4 mellemstore bananer
Smør eller margarine
2 skiver bacon

Fremgangsmåde

Vend kyllingelårene i mel tilsat salt og peber, derefter i sammenpisket æg og rasp. Varm olien op i en frituregryde til 190 grader. Steg kyllingelårene i 12-15 minutter afhængig af størrelsen. Tag dem op, når de er møre og gyldne og læg dem på fedtsugende papir (eller køkkenrulle). Hold dem varme.

Majsklatkager:
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Bland æg og peber med en smule mælk. Lav en fordybning i melet og hæld æggeblandingen i. Kom melet i lidt ad gangen og rør, til dejen er glat. Spæd med mælk, til dejen har den rette konsistens. Rør jamskornene i. Kom en smule olie på en pande og læg 2-3 spsk af blandingen på som små klatter. Steg dem gyldne på begge sider og lad dem dryppe godt af.

Skær bananerne i skiver på langs og steg dem i en smule olie i 3 minutter, til de er gyldne. Skær baconskiverne i 4 stk. Rul dem sammen og luk dem med tandstikkere. Steg dem i 3-4 minutter, tag dem op og fjern tandstikkerne.

Server kyllingelårene med bananer, majsklatkager, baconruller og krydret Sydstatssauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind