Her er opskriften på kylling á la creme med hvidvin. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser
1 rød peber
1 grøn peber
3 spsk smør
60 g champignon
1/3 kop mel
2/3 kop hønsebouillon
1/4 kop mælk
1/4 kop fløde
2/3 kop hvidvin
1 spsk cognac
250 g kogt kylling i terninger
Fremgangsmåde
Blancher de røde og grønne pebere i kogende vand i 2 minutter. Lad dem dryppe godt af. Svits champignonernei smør i 2-3 minutter. Rør melet i og lad det snurre 2-3 minutter under omrøring. Tag det af varmen og spæd med den varme bouillon. Bring det i kog og lad det snurre i 2-3 minutter. Rør mælk, fløde og krydderier i. Tilsæt vin og cognac og kom peber og kylling i. Varm det igennem.
Server straks med løse ris.
Skriv et svar