Her er en opskrift på Kaukasisk kylling. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 stor kylling
1 hakket løg
2 spsk persilleblade
½ tsk salt
Friskmalet sort peber
2 skiver tørt brød uden skorpe
2 spsk revet løg
1 fed hvidløg
½ kop finthakkede valnødder
1 tsk paprika
1 spsk valnøddeolie
Persillekviste
Fremgangsmåde
Læg kylling, løg, persilleblade, salt og peber i en gryde og dæk med vand. Bring det i kog og skum suppen. Læg låg på og lad det snurre i 45 minutter. Tag kyllingen op og afkøl den til stuetemperatur.
Si suppen og kog den ind til 1½ kop. Blød brødet op i ½ kop bouillon og smuldr det i en gryde. Tilsæt revet løg, hvidløg, valnødder og bouillon. Lad det snurre under omrøring, til saucen har jævnet. Smag til med salt og peber.
Tag skindet af kyllingen og skær kødet i tynde strimler. Bland det med halvdelen af saucen og hæld resten over. Bland paprika med valnøddeolie og drys det over kyllingen.
Pynt med persille.
Skriv et svar