Karrykylling med cashewnødder er en god opskrift med kylling. Opskriften er beregnet til 6 personer.
Ingredienser
1 poulard (1,5 kg)
3 spsk olie
3 hakkede løg
3 fed hvidløg
1½ tsk stødt ingefær
3 spsk karry
½-1 tsk chilipulver
3 tsk salt
3 flåede tomater
2 spsk hakket frisk koriander eller mynte
2 tsk garam marsala
1 1/4 dl yoghurt
3/4 kop cashewnødder
Fremgangsmåde
Parter poularden. Svits løg, hvidløg og ingefær i smør, til løgene er bløde og gyldne. Rør af og til. Tilsæt karry, chili og salt og rør rundt. Kom de hakkede tomater i. Tilsæt de hakkede krydderurter, poulard og garam marsala. Rør godt rundt, så poularden dækkes helt af karryblandingen. Lad det småkoge under låg i 45 minutter eller til poularden er mør. Rør yoghurten i og lad det snurre, så yoghurten ikke skiller. Kom cashewnødder i og varm det igennem.
Serveres med løse ris.
Skriv et svar