Hønsekødsuppe med gulerødder og appelsin er en dejlig ret. Her får du en opskrift beregnet til 6-8 personer.
Ingredienser
6 gulerødder (i skiver)
1 mellemstort løg (i skiver)
2 stilke bladselleri
1 l hønsebouillon
Salt og peber
1 laurbærblad
1 spsk maizenamel
Saft og revet skal af 1 appelsin
Frisk revet muskatnød
1/4 kop fløde
Fremgangsmåde
Kom grønsagerne i en gryde med 1/4 kop bouillon, salt, peber og laurbærblad.. Læg låg på og lad det småkoge i 3 timer. Passér det gennem en sigte eller blend det til en lind puré i blenderen.
Bland maizena med resten af bouillonen. Kom grønsagspureen i sammen med appelsinskal, appelsinsaft og muskatnød. Smag det til og bring det i kog under omrøring.
Hæld det i serveringsskåle og pynt hver portion med 1 tsk fløde.
Skriv et svar