• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Helstegt kylling

Helstegt kylling

Her er en grundopskrift på helstegt kylling. Du kan selv vælge tilbehør eller se forslag til tilbehør herunder.

Ingredienser

1 kylling
Fint salt
1 bundt persille
1 citron
Friskkværnet peber

Sådan laver du helstegt kylling

Tænd ovnen på 225 grader.

Rens kyllingen og tør den. Drys kyllingen med salt både indvendig og på skindet. Fyld kyllingen med persille og citron skåret i kvarte.

Bind kyllingen sammen. Læg kyllingen i et ovnfast smurt fad. Krydr med peber og steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time, til den er gylden og kødet er mørt.

Forslag til tilbehør til den stegte kylling

Herunder er samlet links til et par forslag til tilbehør til den stegte kylling.

  • Klassisk rabarberkompot og agurkesalat (det er ikke særlig svært at lave hjemmelavet rabarberkompot og agurkesalat)
  • Italiensk perleotto (risotto) med tomater (en risotto lavet med perlebyg istedet for ris, giver den et mere nordisk præg)
  • Thailandsk nudelsalat med sprødt grønt (denne nudelsalat giver kyllingen en orientalsk lækkert præg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind