• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Helstegt kylling med ris og blandet salat

Helstegt kylling med ris og blandet salat

Her er en opskrift på en helstegt kylling med ris, blandet salat og hjemmelavet dip. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 kylling (ca. 1300 g)
3 tsk tandooripulver
4 tsk groft salt
½ tsk friskkværnet peber
6 spsk vegetabilsk olie

Hjemmelavet dip

1 bg creme fraiche 18%
1 spsk stærk mangochutney
2 spsk citronsaft
2 spsk klippet purløg

Tilbehør

Basmatiris
Blandet salat

 

Fremgangsmåde

Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål.

Anbring kyllingen i en bradepande (evt. på en rist) og pensl den omhyggeligt med olieblandingen.

Kom en smule vand i bunden af bradepanden og steg kyllingen i ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 200 grader. I starten vender du kyllingen med brystet opad, og efter en halv times tid vender du den, så den nu har brystet nedad. Flere gange undervejs pensler du kyllingen med olieblandingen.

Hjemmelavet dip

Bland en dip af creme fraiche, mangochutney, citronsaft og purløg i en skål.

Servering

Del kyllingen i mindre stykker, anret den på et fad. Server den sammen med den hjemmelavede dip, salat og kogte ris.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind