Kylling Provencal er en opskrift på en god krydring af kyllingen. Denne opskrift er til 4 personer.
Ingredienser
1 poulard (ca. 1,5 kg)
1 tsk salt
Peber
2 spsk olie
1 fed hvidløg
¼ tsk tørret rosmarin
½ tsk tørret basilikum
¼ tsk tørret timian
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 190 grader.
Gnid poularden indvendig med salt og peber. Hæld 1 spsk olie i et fad, der netop er stort nok til at rumme kyllingen og tilsæt hvidløg. Læg poularden i fadet, drys med salt, peber, rosmarin, basilikum, timian og resten af olien.
Steg den i 1½ time. Dryp den flittigt.
Partér poularden og server den varm eller kold.
Til kyllingen kan du servere ovnbagte kartoffelbåde og f.eks. en tomatsalat.
Skriv et svar