Her en dejlig ret med kyllingbryst med oliven og champignon. Retten er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
60 g smør
100 g røget bacon i strimler
250 g champignon
4 stk kyllingebryst
1 finthakket løg
4 finthakkede skalotteløg
1 gulerod i terninger
1 spsk mel
1 ¼ kop tør hvidvin
3 spsk tomatpuré
¼ tsk stødt fennikel
Salt og peber
100 g grønne oliven uden sten
Fremgangsmåde
Svits bacon og champignoner i smør i 3 minutter. Steg kyllingebrystet i samme fedtstof, til de er gyldne. Tag dem op.
Svits løg, skalotteløg og gulerødder, til de er gyldne. Kom melet i og lad det snurre i 2 minutter. Tilsæt vin, tomatpuré, fennikel og krydderier og lad det snurre i 15 minutter.
Kom kyllingen i, læg låg på og lad det snurre i 30 minutter. Tag kyllingekødet op og se saucen. Kom den tilbage på panden sammen med kylling, bacon, champignoner og oliven og lad det snurre i 10 minutter, til det er gennemvarmt.
Server det meget varmt med kartoffelgratin og ærter.
Skriv et svar