• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling med glaserede løg

Kylling med glaserede løg

Opskriften til kylling med glaserede løg er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

1 poulard (1,5 kg)
1 kvist rosmarin
Salt og peber
1 spsk olie
150 g smør
125 g røget bacon
750 g kartofler i tern
20 små løg
2 spsk sukker
250 g små champignon
1/4 kop hakket persille

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220 grader.

Skyl krydderurterne og læg dem inden i poularden, krydr med salt og peber og sæt poularden op. Gnid den med olie, kryddr igen og sæt den i ovnen. Vend den, når den har stegt i 15 minutter og dryp den med kødkraften (tilsæt om nødvendigt 1 spsk vand). Steg den i 15 minutter, vend den og dryp igen. Steg den i 25 minutter mere, dryp den flittigt.

Imens skæres baconen i strimler. Svits den i 2 spsk smør. Skub den til side og steg kartoflerne gyldne i samme fedtstof. Pil løgene og læg dem i bunden af en stor pande. tilsæt 60 g smør, 1 knivspids salt, sukker og vand, så løgene er halvt dækket. læg pergamentpapir eller bagepapir over og bring det i kog. Løgene er færdige, når vandet er fordampet og sukkeret er blevet til karamel. Glasér løgene heri.

Bland champignonerne med de ristede kartofler og bacon og steg det færdigt. Læg det sammen med løgene på et fad og læg poularden ovenpå. Lav en sauce af kødkraften i bradepanden.

Drys med hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind