En dejlig opskrift på kylling med frugt til 4 personer.
Ingredienser
1 stor kylling
3 spsk smør
1 stort finthakket løg
12 hakkede abrikoser
6 hakkede svesker uden sten
¼ kop rosiner
¼ kop korender
1 stort æble i terninger
½ tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk kanel
1 tsk tørret estragon
½ tsk tørret timian
1½ tsk safran
Smeltet smør
Fremgangsmåde
Tør kyllingen med køkkenrulle.
Svits de hakkede løg, til de er møre, uden at de tager farve. Tilsæt den tørrede frugt, æbler, krydderier og krydderurter og lad det snurre i 3 minutter. Afkøl det lidt og fyld det i kyllingen.
Pensl kyllingen med smeltet smør og steg den ved 180 grader i 1½ time, eller til den er mør.
Server med løse ris vendt i smør.
Skriv et svar