• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling med Champignon á la creme

Kylling med Champignon á la creme

Kylling med champignon á la creme er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 poulard (kylling på ca. 1 kg)
Salt og peber
2 spsk olie
2 spsk smør
250 g champignon
3 skalotteløg
½ kop tør hvidvin
2½ dl fløde

Fremgangsmåde

Parter poularden og gnid stykkerne med salt og peber. Svits dem i olie eller smør i 15-20 minutter, uden at de tager farve. Vend dem og steg dem uden låg over svag varme i 15 minutter.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak skalotteløgene. Tag poularden op og hold den varm. Svits champignonerne i 5 minutter uden at de tager farve. Tilsæt skalotteløg og steg dem bløde over svag varme i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og kødkraften fra stegegryden og kog det ind til halvdelen over stærk varme. Tilsæt fløde. Rør kraftigt og kog det ind til halvdelen over stærk varme.

Smag til og hæld saucen over poularden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind