• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling Kiev

Kylling Kiev

Kylling Kiev er stegt i en frituregryde. Mængden her er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

125 g smør
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket purløg
Salt og peber
4 stk kyllingebryst med vinger
½ kop mel
Salt og peber
2 sammenpiskede æg
180 g rasp
Olie til friturestegning

Fremgangsmåde

Bland smørret med hvidløg, persille, purløg og salt og peber efter smag. Form det til en blok, pak det ind i stanniol og stil det i køleskabet, til det er stift.

Fjern skind og brystben fra kyllingestykkerne. Skær vingespidserne af. Læg kyllingestykkerne mellem plasticfolie og bank dem let. Skær smørret i 4 stykker og læg dem midt på kyllingestykkerne. Rul dem om smørret og luk dem med tandstikkere. Stil dem i køleskabet i mindst 1 time.

Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og peber, dyp dem i sammenpisket æg, derefter i rasp. Pres det godt fast. Dyp atter i æg og rasp. Stil dem til afkøling i mindst 1 time. Varm olien op i en frituregryde, til den er 190 grader varm. Steg kyllingestykkerne i ca. 6 minutter eller til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir. Pynt med persille og citron og server med champignon og agurk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind