Kylling chasseur er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 poulard (ca. 1,25 kg)
60 g mel
Salt og peber
Olie eller smør
Sauce:
60 g smør
1 hakket løg eller 3 skalotteløg
250 g champignon
440 g flåede tomater
1 kop tør hvidvin
¾ kop hønsebouillon
1 kvist hakket estragon
Salt og peber
Fremgangsmåde
Parter poularden og vend stykkerne i mel tilsat salt og peber. Steg dem i smør eller olie i 25 minutter, eller til de er gennemstegte og gyldne.
Imens laves saucen. Svits løg eller skalotteløg i smør, til de er bløde. Tilsæt champignoner og lad det snurre i 2-3 minutter. Tilsæt en dåse flåede tomater, hvidvin, bouillon og estragon. Smag til og lad det koge i 10 minutter, til det er kogt godt ind.
Hæld saucen over kyllingen i et fad. Server varme med grønsager eller salat.
Skriv et svar