Her er opskriften på en dejlig kartoffelgryde.
Ingredienser
800 g bagekartofler
1 rød peberfrugt
1 gulerod
50 g smør eller margarine
250 g små skalotteløg
½ l grønsagsbouillon
2 laurbærblade
1 spsk tomatpuré
1 lille kvist løvstikke
50 g smør
Persille
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær kartofler og peberfrugter i terninger på 2 cm. Løgene hakkes groft og guleroden rives groft.
Smelt fedtstoffet i en gryde og svits kartofler og løg heri, til de får lidt farve. Tilsæt grønsagsbouillon og laurbær og lad det koge i 20 minutter. Tilsæt peberfrugt, gulerod, salt, peber, tomatpuré og den fintsnittede løvstikke og lad det koge endnu 10 minutter.
Rør smørret i og drys med persille.
Skriv et svar