• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Hverdagsmad / Tyske kødboller

Tyske kødboller

Her er opskriften på tyske kødboller. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

125 g smør
50 g blåskimmelost (Danablu)
2 fintsnittede løg
500 g hakket svinekød
250 g hakket oksekød
2 æg
2 spsk rasp
4 spsk hakket persille
6 spsk olivenolie (eller anden madolie)
Salt og peber

Fremgangsmåde

100 g smør røres blødt og røres så med osten til det hele er cremeagtigt.

Resten af smørret smeltes på en pande og løgene gyldnes, men må ikke brune.

Kødet æltes med æg, rasp, hakket persille og smages til med salt og peber. Det skal æltes godt igennem og stilles køligt ca. ½ time. Så rulles farsen ud på en melstrøet plade i ca. 2 cm tykkelse, og den deles i ikke for store ensartede firkanter.

På midten af hver firkant anbringes en lille tsk ostesmør, hverefter kødet trilles til kugler (med melede hænder) og steges ca. 8 minutter i hed olie.

Server kødbollerne varme med råkostsalat og evt. bagte kartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind