Her er en dejlig ret til sommeren. Salat med lun gedeost og nye kartofler. Retten tager ca. 30 min. at lave og den rækker til 4 personer.
Ingredienser
750 g små nye kartofler
Rapsolie
Havsalt
200 g blandede salater (for eksempel iceberg og radicchio)
4 skiver gedeost a 100 g
Olivenolie
Olie-eddike-dressing
1 dl rapsolie
1/2 dl hvidvinseddike
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne, kom dem i en gryde, dryp med lidt olie, og drys med salt. Hæld kogende vand over, og kog dem møre i cirka 10 minutter. Lad dem afkøle let, de må gerne være lune ved anretning.
Skyl og tør salaten, og anret den på fire tallerkner.
Spray eller pensl en slip let-pande med olivenolie, og rist gedeosten på begge sider, til den er gylden.
Ryst dressingen. Anret salaten med kartofler og lun ost, og dryp med dressing.
Skriv et svar