Her er en dejlig pizza med krydderurteolie, babyspinat, semi-dried tomat og frisk mozzarella. Opskriften giver 1 pizza.
Ingredienser
1 pizza bund (gerne færdig lavet)
1/4 dl olivenolie
1 lille fed knust hvidløg
2 spsk finthakkede krydderurter, f.eks. persille og estragon
Ca. 35 g babyspinatblade (en god håndfuld)
75 g bløde soltørrede tomater i olie (semi-dried tomat)
Frisk mozzarella i kugler eller skiver
Evt. friske kviste citrontimian samt pinjekerner
Fremgangsmåde
Rør olivenolien med hvidløg og krydderurter og smør den over pizzabunden.
Læg spinatblade, semi-dried tomat og mozzarellaost på og bag pizzaen ved 225 grader i 7-10 minutter.
Drys evt. med kviste af citrontimian og måske lidt ristede pinjekerner.
Tips
Smør pizzabunden med en god pesto, lun den i ovnen og server den i stænger eller firkanter som det, nemme, lækre tilbehør.
Skriv et svar