• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Hverdagsmad / Omelet med frisk mozzarella & rester

Omelet med frisk mozzarella & rester

Her er en opskrift på Omelet med frisk mozzarella & rester. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

8 æg
½ dl mælk
20 gram smør
Salt og peber
150 gram frisk mozzarella
Lidt rester, kunne være kylling eller lidt steg, som skæres i passende stykker
4 skiver rugbrød

Fremgangsmåde

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut.

Tænd for panden, kom smør på og lad skummet fra smørret falde ned – det tager ca. 2 min.

Tilsæt massen, lad den stå ca. 1 minut til bunden er sat. Løft lidt i kanten af omeletten med en gaffel, mens du tipper panden, så massen ryger ned. Gør det flere steder, til alt er løbet ned under. Alt dette tager ca. 2 min. Den er færdig, når den begynder at ryge fra siderne.

I dette øjeblik har du dit garniture klar, dvs. skåret i passende stykker – det kan være råt eller tilberedt.

Kom det på omeletten i den ene side. Tilsæt mozzarella og luk ved at vippe den ene halvdel over den anden.

Serveres straks med f.eks. grøn salat og lidt fuldkornsbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind