• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Hverdagsmad / Mexicansk taco-fyld med tomatrelish

Mexicansk taco-fyld med tomatrelish

Her er en spændende mexicansk opskrift på fyld til taco. Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

250 gram magert hakket svinekød (max. 10% fedt)
1 løg
1 fed hvidløg
1/2 spiseskefuld olie
1/2 dl tomatpure
2 teskefulde kryddermix (f.eks. taco)
Evt. 1 lille moden mango
Salt og peber
6 tacoskaller
3-4 tomater (250 gram)
1 lille løg (evt. salatløg)
200 gram majs
1 teskefuld appelsinskal
1 spiseskefuld vineddike
1 spiseskefuld appelsinsaft
1 1/2 spiseskefuld olie
Salt og peber
Peberfrugt
Bønnespirer
Evt. 1 spsk reven ost

Fremgangsmåde

Skær et låg af tomaterne. Ryd for kerner og skær tomatkødet i tern. Pil og hak løget.  Tomater, løg og majs blandes sammen i en skål. Riv appelsinskallen og bland den sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til med salt og peber.

· Dressingen hældes over grøntsagerne og der blandes godt. Løg og hvidløg hakkes fint. Svits løg og kød på panden i olie ved god varme. Tomatpure, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber tilsættes og det hele småsteger i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.

Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt evt. lidt revet ost.

Hæld væden fra tomatrelishen inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind