• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Hverdagsmad / Flamske kålroulader

Flamske kålroulader

Her er opskriften på flamske kålroulader. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 lille hvidkålshoved
1 finthakket løg
1 ds tunfisk i olie
2 spsk oliven- eller anden olie
50 g revet tør franskbrødskrummer eller usødet rasp
Salt
Friskmalet hvid peber
2 æg
2 bægre yoghurt
Paprika

Fremgangsmåde

Stokken skæres af hvidkålen, de yderste grove blade fjernes og så mange kålblade, der skal bruges, tages forsigtigt af, så de er pæne og hele.

Kålbladene kommes i letsaltet vand og koges ved svag varme i ca. 5 minutter, hvorefter de skal løbe godt af i en sigte, og de groveste ribber fjernes forsigtigt fra kålbladene. Stil kogevandet til side.

Olien varmes på en pande og det hakkede løg, brødkrummer eller rasp kommes i, der smages til med peber. Imens moses tunfisken og olien fra dåsen med en gaffel, og løgblandingen røres varm i, hvorefter æggene røres i tunfiskefarsen et ad gangen.

Smag evt. til med mere peber og salt, hvis det er nødvendigt. Tril farsen til kugler på en valnøds størrelse, pak dem i kålbladene og bind om dem.

Pakkerne lægges tilbage i kålvandet og koges ved svag varme i ca. 20 minutter.

Yoghurten røres med paprika efter smag og hældes over kålrouladerne, mens de endnu er varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind