• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Hamburgerryg med surkål

Hamburgerryg med surkål

Hamburgerryg med surkål smager godt. Opskriften her er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

3/4 kg hamburgerryg
1 gulerod
2 løg
3 dl vand
1 laurbærblad
3 hvide peberkorn
2 æbler
500 g surkål (på dåse)
2 spsk smør
3 dl bouillon
1½ dl rødvin
4 spsk fløde
1 tsk kartoffelmel
Salt og peber

Fremgangsmåde

Fjern evt. plasthinde fra kødet og læg det med den fede side nedad i en bradepande eller i et ovnfast fad.

Skræl gulerod og løg .

Hæld varmt vand over kødet.

Kom guleroden, det ene løg, laurbærbladet og peberkornene ved kødet og sæt det i en 175 grader varm ovn.

Vend kødet efter ca. 30 minutters stegning og steg yderligere 30 minutter.

Imens gøres surkålen klar.

Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær dem i tynde både. Hak det sidste løg.

Smelt smørret i en gryde og steg surkålen og løget let.

Tilsæt æblebåde og bouillon. Lad surkålen småkoge under låg i 30-40 minutter.

Tag den stegte hamburgerrygop og hold den varm.

Pisk skyen med rødvin og si den over i en gryde. Rør kartoffelmelet med fløden, jævn skyen og lad den få et opkog. Smag til med salt og peber.

Servér hamburgerryggen med surkål og vinsauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind