• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fyldt ribbensteg

Fyldt ribbensteg

En fyldt ribbensteg er rigtig god mad, især om vinteren. Opskriften er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

ca. 1 kg brystflæsk med svær uden ben
1 lille porre
1 syrligt æble
1 tsk sennepspulver
½ tsk salt
2½ dl bouillon
1 tsk maizena
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rids sværen helt ned til kødet. Skær en lomme i kødets længde, det er nemmest at skære fra begge sider.

Snit porren fint og kog porrestykkerne 1 minut. Skær æblet i små terninger. Bland afdryppede porrestykker, æbletern, sennepspulver og salt og fyld det i lommen. Hold åbningerne sammen med kødnåle.

Gnid stegen, især sværen med salt og læg den i en lille bradepande. Hæld bouillon ved og sæt stegen i ovnen ca. 1 1/4 time ved 160 grader til den er mør.

Hæld skyen i en gryde og efterbrun stegen 5-10 minutter ved 250 grader.

Skum skyen for fedt, jævn med maizena og smag til med salt og peber. Skær stegen i ikke for tynde skiver og server kartofler til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind